Witteachtergrond
Witteachtergrond campings Witteachtergrond
Witteachtergrond

De oude watermolen

Campingdeoudewatermolen

Lidmiluv mlýn is een voormalige watermolen die is verbouwd tot hotel. Lidmiluv mlýn heeft een kleine natuurcamping die direct aan een riviertje grenst. Het sanitair is nieuw en de meeste plaatsen hebben elektriciteit. Tijdens uw verblijf op onze camping of in de molen kunt u ook (leren) paardrijden.

Gooutdoors.nl

Contact

Sitemap

Links

Compass
o
Outdoors
G
Go%20outdoors - Outdoor informatie en Outdoor uitrusting
VlagTsjechie

Camping Forteca

survivalpark

De directe omgeving van Camping Forteca biedt tal van leuke uitstapjes. De camping is gelegen tussen het Reuzengebergte en het ‘Sleza’ massief in. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel -en fietsactiviteiten. Op de camping liggen kaarten voor u klaar met wandel –en fietsroutes.

vlagPolen

Gjesteheim Havdal

gjesteheimhavdal032003

Gjesteheim Havdal ligt in de gemeente Rennebu in een natuurrijke omgeving, op een hoogte van 525 meter. Het gastenverblijf is een ideaal uitgangspunt voor wandelen, vissen, autodag tours en andere aktiviteiten. Op nog geen 15 minuten ligt het Barnas Naturverden, waar een grote verscheidenheid aan flora en fauna te vinden is en mooie wandelingen gemaakt kunnen worden.

images2

Eco-Lodge Brejeira

Yurt

Onze kleinschalige Eco-lodge ligt tussen de Algarviaanse heuvels, met keuze uit een Mongoolse Yurt, een ouderwetse Pipowagen of een oude brandweerbus. Voel je alléén met de natuur en geniet van de luxe van je eigen plekje, met privé badkamer en terras, alles smaakvol en creatief ingericht.

Portugal

Camping Máré Vára

camping009

Magyaregregy ligt in een dal in het prachtige groene Mecsek gebergte. Door buitenlanders nog nauwelijks ontdekt, Magyaregregy is een typisch Hongaars dorpje met ca 1000 inwoners, met één van de mooiste liggingen in het Mecsek gebergte.

Hongarije

Camping “Pod Lasem”

CampingPodLasem

Camping “Pod Lasem” ligt in de nabijheid van het bos. Het is een rustige familiecamping gelegen in “Bolków” aan de bosrand dicht bij het kasteel. Camping bestaan uit twee delen. Deel 1 legt tegen het bos en vind je plaats met schaduw. Deel 2 daar kan je van zon en uitzicht genieten. Langs de camping stroomt een beekje. Camping is gelegen in een prachtig natuurlandschap.

Camping Viora

JJB3087klein

Agriturismo Camping Viora, rustiek kamperen op een kleine camping in zuid Piemonte in de streek Le Langhe. Onze mini-camping heeft een kleinschalig terrein, heeft een zeer mooie ligging, eenvoudig, is omringd door vrije natuur en is ver weg van de drukte. Kamperen bij de boer in Piemonte, Italie.

DownloadedFile
Eigenaar spreekt Nederlands