Witteachtergrond
Witteachtergrond slaapmatten Witteachtergrond
Witteachtergrond

Gooutdoors.nl

Contact

Sitemap

Links

vrouwopuitzichtrots

Slaapmatten en luchtbedden

Al heb je nog zo'n warme slaapzak, er is altijd nog de koude harde grond. Een slaapzak verliest veel van z'n isolerende werking als het zit geklemd tussen het gewicht van de slaper en de koude grond. Door het vocht, de kou en de harde uitstekende rotsen doet u geen oog dicht en staat u stijf of zelfs met een zere rug op.

Daarvoor neemt u een slaapmat of een luchtbed mee. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten, comfort, gewicht, duurzaamheid, prijs en bieden bescherming tegen de elementen. De keuze is enorm en wees daarom zorgvuldig in uw keuze opdat u de juiste neemt die voor u geschikt is.

en dan zijn er nog de zelfopblaasbare matrassen, een soort hybride van de mat en het luchtbed. Zijn erg populair vanwege de draagbaarheid, demping en warmte (isolerende eigenschap. Zeer makkelijk in het gebruik u hoeft alleen het ventiel te openen. Door de veerkracht van het schuim wordt er door het ventiel lucht naar binnen gezogen en blaast het matras zichzelf op. Bij vertrek rolt u hem gewoon weer op en klaar is Kees.

Compass
o
Outdoors
G